سوالات متداول

سوالات متداول بخش پشتیبانی

با وارد شدن به آدرس support.blueco.ir  در صورتی که قبلا در سایت عضو بوده اید از قسمت اول "ورود به سیستم پشتیبانی" با وارد کردن ایمیل خود و رمز عبوری که هنگام ثبت نام وارد کرده اید وارد سایت شوید.

 

در صورتی که عضو جدید هستید و قبلا در سامانه پشتیبانی ثبت نام نکرده اید از بخش "ثبت نام در سیستم پشتیبانی " اقدام نمایید.

دقت نمایید حتما ایمیلی که به آن دسترسی دارید و معرف هویت شما است و همچنین شماره موبایل شخصی خود که در قرار داد ذکر شده است ثبت نام انجام دهید.

 

پس از وارد شدن در سامانه پشتیبانی، از منوی سمت راست "ارسال تیکت" را انتخاب نمایید.

 

 

در صفحه باز شده فرم درخواست را به ترتیب کامل نمایید . ابتدا نوع درخواست را انتخاب نمایید تا مشخص شود درخواست شما مربوط به چه دپارتمانی می شود. سپس در قسمت عنوان موضوع درخواست خود را به صورت مختصر ودر بخش توضیحات، توضیحات کامل مورد با جزئیات کامل (اگر صفحه ای مشکل دارد لینک صفحه مشکل دار و متن کامل اررور) را ارسال نمایید.

در صورتی میتوانید از مشکل یا محل مورد بحث عکس تهیه کرده سپس ZIP یا RAR نمایید و در بخش فایل 1 فایل 2 فایل 3 پیوست نمایید.

 

 

پس از ارسال درخواست منتظر نمایش پاسخ بمانید.

پس از ارسال درخواست برای مشاهده درخواست های ارسال شده از منوی سمت راست گزینه "مشاهده تیکت ها" را انتخاب نمایید.

 

 

 

بعد از انتخاب گزینه "مشاهده تیکت ها" از منوی سمت راست صفحه زیر برای شما باز می شود.

 

 

در بخش وضعیت در صورتی که وضعیت به صورت "حل و بسته شده " باشد یعنی جواب مشکل یا سوال شما داده شده و یا مشکل شما رفع شده است. و در صورتی که به صورت "باز و در حال بررسی" باشد یعنی مشکل یا مورد شما در حال بررسی است. در زمانی که وضعیت در این حالت است از ارسال پاسخ و یا تیکت تکراری جدا خوداری نمایید.

 

جهت مشاهده پاسخ تیکت و یا نیاز به ارسال پاسخ بر روی گزینه "نمایش تیکت" در کنار هر عنوان کلیک نمایید.

بعد از باز کردن "نمایش تیکت"، در این صفحه کلیه سوال و جواب هایی که بین شما و کارشناسان پشتیبانی ارسال شده است به صورت کامل قابل مشاهده است. برای ارسال جواب کافی است فرم زیر را در صفحه سوال و جواب تکمیل کنید.

نمونه فرم

 

بر روی فایل مورد نظر کلیک راست کرده (right click)  و ابتدا گزینه Send to و سپس گزینه Compressed (zipped) folder را انتخاب نمایید.

 

از منوی سمت راست گزینه "پرداخت آنلاین" را انتخاب نمایید. سپس در صفحه باز شده مبلغ مورد نظر خود را به تومان وارد کنید همچنین در باکس اول توضیح دهید که این وجه برای چه منظوری واریز می شود. و سپس دکمه "انجام پرداخت از کلیه کارت های عضو شتاب " را بزنید.

 

در بخش میانی سامانه پشتیبانی سرویس های شما قابل مشاهده است. تاریخ شروع و پایان سرویس به همراه مدت زمان باقی مانده قابل رویت می باشد. نام سرویس و هزینه آن در ادامه قابل شماهده است. با زدن بر روی "پرداخت آنلاین" میتوانید به صورت آنلاین آن را تمدید نمایید.

 

بک آپ گیری به صورت ماهانه توسط شرکت ابی انجام میگردد. درصورت تمایل میتوانید به صورت روزانه از بخش پلسک بک آپ تهیه نمایید. جهت آموزش به بخش پشتیبانی مراجعه نمایید

سوالات متداول طراحی سایت

شرکت مهندسی آبی با 12 سال سابقه درخشان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیش از 700 پروژه موفق که برخی از تقدیر نامه های آن را میتوانید اینجا مشاهده نمایید.

 

شرکت مهندسی آبی عضو انجمن صنفی رایانه تهران، شورای عالی انفورماتیک، انجمن انفورماتیک ایران و مجوز رسمی شهرداری را دارا می باشد. برای مشاهده گواهی نامه ها اینجا کلیک نمایید.

شرکت مهندسی آبی طرف قرارداد سازمان های بزرگ می باشد.

  • سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • سازمان اوقاف و امور خیریه
  • پلیس فتا
  • کارکنان شهرداری تهران
  • شرکت گاز
  • وزارت نیرو
  • وزارت بهداشت
  • شرکت بازرگانی کارکنان شهرداری تهران
  • شرکت فناوری اطلاعات کارکنان شهرداری تهران
  • آموزشگاه مبتکران
  • انجمن صنفی صنایع گلوکوز
  • کارخانه رب نازچین و....

 

شرکت مهندسی آبی دارای تاییده نماد اعتماد الکترونیک از سازمان صنایع و معادن.

شرکت مهندسی آبی دارای تاییده وزارت ارشاد از طریق سایت ساماندهی.

وب سایت میتواند یک دفتر مجازی کم خرج برای شما باشد.

مزایای داشتن دفتر مجازی :

1- هزینه نگه داری بسیار پایین نسبت به دفتر واقعی

2- دفتر مجازی در حیطه دید تمامی مخاطبان اینترنت قرار میگیرد اما دفتر واقعی این مزیت را ندارد.

3- ساعات کاری دفتر مجازی نامحدود است. با داشتن سیستم های مناسب محتوا میتوانید در هر لحظه اطلاعات را از کاربران دریافت کنید.

 4- مدت زمان پاسخ گویی به مشتری کمتر می شود. یعنی مشتری تمامی اطلاعات مورد نیاز را در سایت شما مطالعه می کند و به صورت بصری مشاهده کرده و سپس با شما تماس میگیرد.

یک فروشگاه اینترنتی یک غرفه در فضای مجازی برای شما فراهم میکند.

این غرفه مزایای زیادی نسبت به یک فروشگاه فیزیکی دارد.

شما میتوانید با هزینه کم از 5 الی 15 میلیون تومان یک فروشگاه مجازی حرفه ای با کلیه امکانات را فراهم آورید.

مزایای همچون فروش 24 ساعته در سایت بدون تعطیلی در ساسعات شبانه روز حتی در روز های تعطیل، هزینه تهیه و  نگهداری بسیار پایین نسبت به فروشگاه فیزیکی،قابلیت های سرچ مختلف بر اساس نوع محوصل، رنگ، گارانتی و قیمت، قرار دادن تخفیف های مدت دار و بررسی رفتار مشتری ها در فروشگاه اینترنتی را دارا می باشد

برای اینکه متوجه شوید طراحی ریسپانسیو چیست باید بدانید واژه ئ ریسپانسیو (responsive) به معنای “واکنش گرا”  یا “جواب گو” می باشد. علت این نامگذاری این است که در طراحی وب در بسیاری از مواقع نیاز به صفحاتی است که نسبت به سخت افزار کاربر اطلاعات را برای او نمایش دهند یا به عبارت دیگر “واکنش گرا” یا responsive باشند. برای مثال این صفحه ئ اینترنتی که در آن قرار دارید و در حال مطالعه ئ آن هستید یک صفحه ئ واکنش گرا است. به این معنی که اگر صفحه را در یک تبلت، گوشی هوشمند (smartphone) یا یک لپ تاب و یک کامپیوتر خانگی مشاهده کنید، در هر کدام از این دستگاه ها نوع نمایش متفاوتی از صفحه را مشاهده خواهید کرد و صفحه برای هر کدام از دستگاه ها شکل خاصی را بخود می گیرد و نسبت به سایز و بهتر بگویم resolution صفحه در هرکدام از دستگاه های مذکور شکل خاصی بخود می گیرد. برای مثال بعضی از element ها از صفحه حذف می شوند و بعضی دیگر بسته به resolution صفحه کوچک یا بزرگ می شوند.


سيستم مديريت محتوا يا نرم افزار مديريت محتوا که بعضا به آن نرم افزار مديريت وب سايت نيز مي گويند، نرم افزاري است که به مدير سايت امکان راه اندازي، نگهداري و به روز رساني وب سايت خود را مي دهد. در واقع با استفاده از سيستم مديريت محتوا، مدير سايت بدون دانش فني طراحي وب سايت، خواهد توانست محتوا شامل متن، عکس و چند رسانه را در سايت خود ايجاد نموده، ويرايش کند و يا حذف نمايد. امروزه تقريبا تمام طراحی وب سايت هاي بزرگ و پربازديد جهان، براي طراحي سايت و يا مديريت وب سايت خود، از سيستم مديريت محتوا استفاده مي نمايند.

لزوم استفاده از سيستم مديريت محتوا Why Should I Use a CMS
استفاده از سيستم مديريت محتوا براي وب سايت هايي که بايد در بازه هاي زماني خاصي به روز شوند مانند وب سايت شرکت ها و سازمان ها، امري اجتناب ناپذير است زيرا در ميان مدت باعث کاهش چشمگير هزينه هاي نگهداري وب سايت مي شود. ضمن اينکه بازدهي وب سايت هايي که از سيستم مديريت محتوا براي مديريت اطلاعات خود استفاده مي کنند، به مراتب بالاتر از سايت هاي ايستا يا استاتيک بوده و موجب افزايش درآمد شرکت ها و سازمان ها مي شود. براي کسب اطلاعات بيشتر، مقاله فرق سايت پويا و استاتيک را مطالعه فرماييد.  

سايت استاتيک يا ايستا وب سايتي است که به صورت HTML ساده طراحي مي شود و به روز رساني آن نياز به داشتن دانش طراحي وب مي باشد. سايت دايناميک يا پويا، سايتي است که توسط يک

نرم افزار مديريت محتوا کنترل مي شود و به روز رساني آن بسيار ساده تر از سايت هاي ايستا مي باشد. عمده تفاوت هاي سايت دايناميک با سايت استاتيک را مي توان در فهرست زير مشاهده نمود:

از طريق نرم افزار مديريت محتوا (CMS) مي توان اطلاعات وب سايت را در هر زمان و مکان به راحتي تغيير داد در صورتيکه تغيير اطلاعات سايت هاي استاتيک تنها توسط طراحان و برنامه نويسان وب و اغلب با پرداخت هزينه مجدد انجام پذير است.

گرچه ممکن است که هزينه اوليه ايجاد سايت هايي که از سيستم مديريت محتوا (CMS) استفاده مي کنند کمي بيش از سايت هاي استاتيک باشد ولي با توجه به مزاياي اين سيستم ها و ضعف سايت هاي استاتيک در به روز شدن آنها، در ميان مدت و يا بلند مدت، انتخاب سيستم مديريت محتوا انتخابي به مراتب مناسبتر و به صرفه تر مي باشد.

اصولا به روز رساني سايت هاي ايستا (استاتيک) براي طراحان و برنامه نويسان کار پر دردسري مي باشد و پيشنهاد اغلب توسعه دهندگان وب اين است که اگر به فکر توسعه وب سايت خود هستيد بايد از ابتدا سيستم مديريت محتوا (CMS) را انتخاب نمائيد.

سايت شرکت هاي متوسط و بزرگ که به صورت مستمر (روزانه، هفتگي و يا ماهانه) به روز مي شود حتما بايد از سيستم مديريت محتوا (CMS) بهره مند باشد. عدم وجود سيستم مديريت محتوا منجر به افزايش چشمگير زمان پاسخ گويي به نياز مخاطبان و کاهش توان بروز عکس العمل نسبت به تغييرات بازار و در نهايت، عقب ماندن شرکت نسبت به ساير رقبا خواهد شد.

در سيستم هاي مديريت محتوا، کنترل پنل (بخش مديريتي) وب سايت وجود دارد که امکان اعمال تنظيمات، ايجاد، ويرايش و به روز رساني اطلاعات وجود دارد در صورتيکه اين امکان در سايت هاي استاتيک وجود ندارد.  

سوالات متداول نحوه برنامه نویسی شرکت آبی

متخصصان آبی جهت پیاده سازی پروژه ها از تکنولوژی های زیر استفاده میکنند :

ASP.net 4.5

C#.net

VB.net

JAVA

MS SQL SERVER 2012

Oracel

Juqery

Bootstrap

Css3

 

برنامه نویسی کلاینت سایت به برنامه نویسی گفته میشود که پس از کامپایل کد ها در سمت مرورگر کاربر اجراء می شود.

از جمله این برنامه نویسی ها میتوان به Javascript و jquery که یکی از کتابخانه های معروف جاوااسکریپ است نام برد.

برنامه نویسی سمت سرور یا سرور سایت Server Side برنامه نویسی است که در سمت هاست( سرور) انجام می شود و توسط سرور کامپایل می شود و کاربر کد های برنامه نویسی آن را مشاهده نمیکند .

از جمله تکنولوژی ها می توان به asp - asp.net - java - php نام برد.

سیستم های اوپن سورس مانند wordpress - joomla - opencard و... سیستم هایی هستند که توسط شرکت های خارجی برنامه نویسی شده و کد های برنامه نویسی آن در دسترس عموم قرار دارد و شما با سرچ کردن در گوگل به راحتی میتوانید کد های آن را دانلود کنید.

شاید تنها مزیت این سیستم ها را بتوان هزینه کم آن در ابتدا نام برد.

اما در زیر معایب این سیستم خدمت شما ارائه می شود :

  • با توجه به اینکه به صورت کد باز در دسترس عموم است به سادگی امکان هک شدن وجود دارد.
  • با توجه به این که قالبا شرکت ها و یا افرادی که از این سیستم ها استفاده میکنند رشته دانشگاهی و یا تحصیلات آکادمیک مرتبط با برنامه نویسی را ندارند معمولا به صورت کامل نمیتوانند نیاز های شما را براورده کنند.
  • با توجه به اینکه این سیستم ها توسط شرکت دیگری نوشته شده است دیباگینگ debuging این سیستم ها برای افراد دیگر بسیار سخت است.
  • با توجه به این که شرکت هایی که از این سیستم استفاده میکنند خودشان برنامه نویسی نکرده ایند برای ایجاد امکانات جدید و یا تغییرات در سیستم موجود دچار مشکل می شوند و یا بازه زمانی بیشتری برای انجام درخواست ها طی میکنند.
  • در اصل تنها کاری که این نوع شرکت ها انجام میدهند این است که : از قالب های موجود این سیستم با کمی تغییرات سایت را فقط برای شما نصب می نماییند.

 

معمولا هزینه های نگه داری این گونه سایت ها در بلند مدت بسیار بالاتر در می آید.

اگر قصد راه اندازی یک سایت حرفه ای با قابلت های بالا و پشتیبانی قوی را دارید به صورتی که در مدت زمان برای شما سود آوری بالا و هزینه کم داشته باشد به شما پیشنهاد میکنیم از سیستم های اختصاصی استفاده نمایید. چرا که هزینه اولیه بیشتر اما هزینه های جانبی بسیار پایینی دارند

 

اگر قصد دارید فقط یک سایت داشته باشید و امکانات خاصی مد نظر شما نیست و فقط قرار است یک ویترین باشد پیشنهاد میشود از سیستم های Open Source استفاده کنید.